REVOLUȚIONAR! Îți va veni să sari în sus de bucurie când vei citi asta! Medicii nu vor accepta tratamentul niciodată, pentru că rămân fără job!!! Este o nouă vitamină care OMOARĂ CANCERUL! Cred că mi-a crescut tensiunea de la entuziasm. Wow!

2
6155
amigdalina si tratamentul cancerului

Vă spun cinstit: lucrurile în domeniul sănătății nu încetează să mă uimească. De la absolvenții de Conservator sau ASE care au devenit nutriționiști peste noapte, la cei care se bat cu pumnii în piept recomandând cure pentru detoxifiere, la antivacciniștii teribili, la bioterapeuții care vindecă mii de cancere cu terapia spiridușul și până la cei care tratează urgențe chirurgicale cu mămăliguță și șteviuță aplicate pe abdomenul acut, apar constant noi specimene care deversează în spațiul public fel de fel de elucubrații și atrag imediat adepți din sfere felurite.

Așa se face că ne-am trezit cu un nou tratament revoluționar împotriva cancerului. Nu zice nimeni de care cancer, nu mai contează că sunt multe tipuri, trebuie să se înțeleagă faptul că orice cancer este nimicit de acest tratament uluitor. Când aflăm că e vorba de o biată substanță extrasă din sâmburi de măr, caisă, piersică sau prună, urcată ex abrupto la rang de vitamină (B-17, o tâmpenie, niciun cercetător serios nu o acceptă drept vitamină; introducerea propusă de E.T. Krebs Jr nu a fost acceptată de nicio instituție) și lăudată pentru efectele sale miraculoase, parcă ne vine să ne temperăm, cel puțin nouă, medicilor cu ceva experiență în spate. Substanța se cheamă amigdalină și există de mult timp pe piață suplimente ce o conțin.

Apasă LIKE pentru sfaturi gratuite

Atenție, amigdalina (o mai găsiți sub denumirea de laetril, care practic e versiunea purificată de amigdalină) e bogată în derivat de cianură și e toxică. Nu tratează niciun cancer, nu există niciun studiu serios care să-i atribuie vreun efect pozitiv. Ea, ce-i drept, poate omorî cancerul într-o singură situație: atunci când omoară și omul care e bolnav, lucru destul de posibil când ne gândim la o piață a suplimentelor liberă, nereglementată de nimeni, în esență o megavrăjeală de miliarde de euro care poate face mai mult rău decât bine.

Spuneam cândva că suplimentele se pot dovedi utile când o carență e obiectivată de medic și tot acesta dă recomandări oficiale. Nu recomandări de pe internet, nu sfaturi de la nutriționiști absolvenți de Conservator sau ASE, nu articole promovate pe site-uri recunoscute pentru fenomenul fake news.

Nu înțeleg de ce un site asociat cu religia ortodoxă, care bașca cere și 2% donații, își permite să promoveze astfel de materiale. Vedem aceleași fraze despre Big Pharma, conspirații mondiale, cercetători chipurile străluciți (în esență niște figuri dubioase care s-au apucat de pseudoștiințe în loc să facă medicină adevărată). Am rămas, recunosc, și un pic dezamăgit. Mă așteptam să citesc și despre Soroș. Sunt sute, dacă nu mii de platforme care publică asemenea materiale.

 

Nu există niciun cancer care să fie tratat prin biorezonanță, dietă sau suplimente. Medicul oncolog pune diagnosticul și colaborează cu radiologul, pneumologul, gastroenterologul, chirurgii și alte ramuri pentru a oferi cele mai bune tratamente chimio-radio-chirurgicale, pe baza unor studii și dovezi serioase.

 

Medicina alternativă ia avânt (citiți un material interesant aici) și profită din plin de disperarea unor oameni bolnavi care nu mai știu ce să facă pentru a-și învinge bolile grele. Șarlatanii proliferează, inventează noi dispozitive, terapii, diete, suplimente. Dacă o substanță este cercetată inițial de grupuri de medici care nu descoperă efecte pozitive și o abandonează, trebuie negreșit să persiste alte grupuri de pseudocercetători care să mulgă aceeași vacă și să-i pună la îndoială pe toți ceilalți, prinși în plasele cu ochiuri mici ale Big Pharma (de ce să accepte industria farmacologică un tratament anticancer ieftin și accesibil, e logic pentru conspiraționiști). National Cancer Institute are un material excelent și despre amigdalină/laetril.

 

Vă invit să parcurgeți o listă a tratamentelor ineficiente împotriva cancerului.

 

Atenție mare la site-urile de fake news, la personajele dubioase gen Olivia Steer, la reclamele la suplimente care promit efecte miraculoase, la șarlatanii care se laudă că pot face minuni cu diverse dispozitive sau diete. Apelați la medic cu încredere, singura entitate capabilă să vă ajute cu adevărat.

 

 

V.

 

PS: titlul este pus intenționat așa.

Educație medicală gratuită

Abonează-te la noul newsletter de educație medicală. Vei primi un email, o dată pe săptămână, cu articole, sfaturi, recomandări, toate scrise cu grijă de mine. Totul este gratuit.

Mulțumesc pentru interes!

Something went wrong.

Am început campania #stauîncasă și citesc. Te bucuri de 6 cărți, 2 cadouri, transport rapid gratuit, la DOAR 125 lei totul. Stocul este limitat.comandă pachetul aici ⇨

2 COMMENTS

  1. De jumatate de ora ma delectez cu lista “tratamentelor” pentru cancer. S-a intamplat sa lucrez la un moment dat intr-un magazin naturist. Cumparau unii suc de noni si toate felurile de ciuperci la greu. Aveau atata incredere ca au gasit leacuri minune de mi se facea si mila de ei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here