Una două trei cărți bune

0
178
eleganta ariciului

Mi-e dor de vremurile în care citeam de zece ori mai mult decât acum. Cărțile mele m-au transformat în subconștient și m-au ajutat să devin, alături de alte forțe pozitive, cel ce sunt. Vă invit să le citiți, sunt alese cu mare grijă. O voi lua ușurel, câte trei odată.

povestirile evei luna
click pentru detalii

Povestirile Evei Luna, de Isabel Allende:

Se zbenguiau în întuneric, cu simțurile răvășite, cu pielea înfierbântată, cu inimile transformate în crabi înfometați. În locul acela, mirosurile și gusturile se amplificau la extrem. Când se atingeau, fiecare pătrundea în esența celuilalt, cufundându-se în dorințele lor cele mai tainice.

sexul ciresilor
click pentru detalii

Sexul cireșilor, de Jeanette Winterson:

Există un turn negru în care trăiesc fiare sălbatice. Turnul ăsta nu are nici uși, nici ferestre. Nimeni nu poate să intre sau să iasă. În vârful turnului se găsește o cușcă mare, cu gratii de os. În cușca asta, un spirit încătușat își mijește ochii în lumina soarelui. Turnul e trupul meu, cușca e craniul meu, spiritul care îngână un refren ca să se consoleze sunt eu. Dar nu găsesc consolare, sunt singur. Omoară-mă.

eleganta ariciului
click pentru detalii
Acest articol este realizat cu sprijinul unor oameni faini care fac posibilă citirea ad-free a tuturor textelor.
Dacă îți place ce fac și consideri că munca mea te ajută, devino susținător!

Eleganța ariciului, de Muriel Barbery:

Ar fi cu mult mai bine dacă am împărtăși nesiguranța noastră, dacă ne-am strânge cu toții la un loc în noi înșine pentru a ne spune că fasolea verde și vitamina C, chiar dacă hrănesc animalul, nu salvează viața și nu sunt hrană pentru suflet.

 

V.

Fiecare link trimite către un magazin online de încredere; la fiecare achiziție a voastră prin link-urile acestea, primesc un infim comision printr-un sistem de afiliere. Dacă se va strânge vreodată ceva, voi folosi banii pentru asigurarea serverului, astfel încât voi să mă citiți în cele mai bune condiții. Dacă va rămâne de o cafea să țin neuronii treji, cu atât mai bine. Dacă va mai rămâne ceva, voi dona suma respectivă. Mulțumesc!
Am ales o soluție de prețuire reciprocă în care vreau să cred: o mână de oameni care donează câțiva euro pe lună, deschis, și mă ajută să continui totul, doar dacă cineva consideră că munca mea merită să fie răsplătită. Fără reclame care ocupă 3/4 din pagină sau advertoriale. Totul ad-free, doar textul și cititorul. Oricine poate citi toate textele; le puteam ascunde pe unele, oferindu-le contracost. Nu procedez așa. Nimeni nu e obligat să mă susțină, o face doar dacă simte asta. Nu e formă de monetizare, e act de normalitate. Reprezintă o modalitate a voastră de a-mi arăta că putem face lucruri împreună.

❤ Devino Susținător Vasi Rădulescu

SHARE
Citesc, trăiesc, iubesc, dezîmbolnăvesc. Și-ntre ele scriu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here