eBook gratuit: Momente de cuplu.

0
343
Cea mai frumoasă zi

El e nebun. Ea nu e deranjată de asta. Se întâlnesc și pornesc o relație aproape din nimic. Toate lucrurile care îi înconjoară constituie raiul lor. Se despart. Trec șase ani cât ai bate din palme. El rătăcește prin alte povești, dar ceva îl trage înapoi. E puterea unui lucru neterminat. Se împacă. Apoi trăiesc în stilul lor, în jocurile lor, în povestea lor. Beau cafea din aceeași cană, asta amintindu-le că ei consumă, cumva, aceeași viață. Apusul e portocaliu, ca un pulover cu nasturi, întins peste cer. Motanul e și el portocaliu, luat când era cât o palmă de mare. Sau de mic. Iubirea lor e simplă și știi, până la sfârșit, că ai trecut prin ceva similar. Sau că poate vei trece.

Florența
Maison 36
Motanul Emi

 

Momente de cuplu e o experiență și se citește dintr-o bucată. Dialogurile savuroase alternează cu mici descrieri la persoana a treia, totul variind natural. Totul e viață, în lucruri simple. Și un pic portocalii.

Acest articol este realizat cu sprijinul unor oameni faini care fac posibilă citirea ad-free a tuturor textelor.
Dacă îți place ce fac,
Devino Susținător Vasi Rădulescu

Download Momente de cuplu (format PDF)

Download Momente de cuplu (format ePUB)

Să aveți o experiență frumoasă!

V.

Am ales o soluție de prețuire reciprocă în care vreau să cred: o mână de oameni care donează câțiva euro pe lună, deschis, și mă ajută să continui totul, doar dacă cineva consideră că munca mea merită să fie răsplătită. Fără reclame care ocupă 3/4 din pagină sau advertoriale. Totul ad-free, doar textul și cititorul. Oricine poate citi toate textele; le puteam ascunde pe unele, oferindu-le contracost. Nu procedez așa. Nimeni nu e obligat să mă susțină, o face doar dacă simte asta. Nu e formă de monetizare, e act de normalitate. Reprezintă o modalitate a voastră de a-mi arăta că putem face lucruri împreună.

❤ Devino Susținător Vasi Rădulescu

  • TAGS
  • cuplu
  • ebook
  • ebook gratuit
  • featured
  • iubire
  • momente
  • viata
SHARE
Previous articleLife hacks: 15 lucruri care îți vor îmbunătăți semnificativ viața
Next articleCe te învață traiul cu o pisică
Citesc, trăiesc, iubesc, dezîmbolnăvesc. Și-ntre ele scriu.

LEAVE A REPLY