Știu că sună un pic manelistic, dar am luat următoarea decizie: toți prietenii și fanii mei de aici se pot conecta direct cu mine în Doclandia, utilizând codul promoțional “dr.vasiradulescu”. Prima lună este gratuită din partea mea.

Practic, aici https://www.doclandia.ro/alege-tip-abonare vă alegeți cont de abonat, vă activați contul cu codul de mai sus și apoi îmi puneți întrebări în legătură cu sănătatea. Orice.

Vă voi demonstra cât de frumos putem comunica, lămurind probleme, salvând timp prețios, educându-vă constant, ajutându-vă să vă mențineți starea de sănătate.

Acest articol este realizat cu sprijinul unor oameni faini care fac posibilă citirea ad-free a tuturor textelor.
Dacă îți place ce fac și consideri că munca mea te ajută, devino susținător!

E un pas mare înainte și am încredere că veți înțelege ușor avantajele unei standardizări în informarea medicală, cu recomandări venite direct din mintea unui medic, nu din surse dubioase care pot face mult rău.

Vă aștept. Sunt pregătit să am grijă de voi.

V.

Am ales o soluție de prețuire reciprocă în care vreau să cred: o mână de oameni care donează câțiva euro pe lună, deschis, și mă ajută să continui totul, doar dacă cineva consideră că munca mea merită să fie răsplătită. Fără reclame care ocupă 3/4 din pagină sau advertoriale. Totul ad-free, doar textul și cititorul. Oricine poate citi toate textele; le puteam ascunde pe unele, oferindu-le contracost. Nu procedez așa. Nimeni nu e obligat să mă susțină, o face doar dacă simte asta. Nu e formă de monetizare, e act de normalitate. Reprezintă o modalitate a voastră de a-mi arăta că putem face lucruri împreună.

❤ Devino Susținător Vasi Rădulescu

SHARE
Citesc, trăiesc, iubesc, dezîmbolnăvesc. Și-ntre ele scriu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here