Plouă. Timp tocmai bun să mă uit la tine.

1
217

Plouă. Ce timp bun să privesc, nici departe, nici prea sus. Ci în mine.

Nu îmi cere să mă uit la tine când e-o vreme ca asta. Încerc să caut bucățile care ar putea forma veritabilul eu, ascunse printre angoase, printre dezamăgiri, printre piesele falsului eu construit de multe ori din nevoie.

Nu plânge că nu te bag în seamă. Încerc să mă adun. Sunt egoist o clipă. Egocentrist. Clipocentrist.

E atât de mult negru în orice om. Caut bucățile încă. Să fac din ele, lipindu-le, iar monstrul ăla bun, știi tu, monstrul ăla atipic și frumos de care nu te mai poți sătura. Cel ce nu se oprește din neatinsul misterelor.

Plouă. M-am cercetat, m-am regăsit, m-am adunat. Mi-am potrivit cum trebuie și perechea de ochi, cea pură. Timp tocmai bun să mă uit la tine.

V.

Am ales o soluție de prețuire reciprocă în care vreau să cred: o mână de oameni care donează câțiva euro pe lună, deschis, și mă ajută să continui totul, doar dacă cineva consideră că munca mea merită să fie răsplătită. Fără reclame care ocupă 3/4 din pagină sau advertoriale. Totul ad-free, doar textul și cititorul. Oricine poate citi toate textele; le puteam ascunde pe unele, oferindu-le contracost. Nu procedez așa. Nimeni nu e obligat să mă susțină, o face doar dacă simte asta. Nu e formă de monetizare, e act de normalitate. Reprezintă o modalitate a voastră de a-mi arăta că putem face lucruri împreună.

❤ Devino Susținător Vasi Rădulescu

SHARE
Citesc, trăiesc, iubesc, dezîmbolnăvesc. Și-ntre ele scriu.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here