M-am trezit pe o parte

0
310

M-am trezit pe o parte, cu mâinile pe lângă cap. Am văzut trei coate. Mi-am zis cool, dacă încep să mă doară toate, măcar știu o chestie. Dau privirea mai jos și observ niște degete în plus la picioare. Un genunchi între alți doi. O maleolă dublă. Mă ridic să văd dacă am iarbă în pat sau vreo cutie de LSD. Nu am. Aoleu, dacă nu am, poate nu mai am, însemnând că am avut și le-am păpat. Sunt terminat. Șansele de a mai reduce din excrescențe scad cu creșterea gândurilor mele. O să rămân un hidos. Dar măcar o să împing din coate mai eficient. Stai că tot nu e bine. Închid ochii, îi mișc bine de tot sub pleoape, scutur puțin capul. Repet procedura. Deschid ochii și văd un Vasi normal. Ce ușurare!

Printre mine, o tânără frumoasă își găsise loc, de frig sau de iubire. Se încolăcise minunat, adăugându-mi mâini, picioare, genunchi. Mă făcuse mai întreg ca niciodată. Sperietura mea s-a stins, la fel și somnul. Timp pentru reflecții și admirări.

Bună dimineața.

Cititorii blogului pot lua carțile Dragă inimă și Culorile uitării, scrise de dr. Vasi Rădulescu, la un preț special! CLICK aici pentru a profita!

Vrei să-mi oferi o cafea? O poți face pe Patreon, unde te vei bucura și de articole exclusive.

sustine⇒

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here