Fă ce îți place în fiecare zi

1
193

fa ce iti place in fiecare zi

Sis mi-a dat cândva cana asta. E atât de mare încât pot bea din ea preț de trei povești, nici prea scurte, nici prea lungi, pe care mi le mai spun mie, când am chef de vorbă cu buzele plouate de cafea.

Prima poveste e despre medicină. E despre vieți și gărzi, întors spatele la cucoana în negru. De câteva ori chiar i-am stricat coasa când nu era atentă.

A doua poveste e despre cuvinte. E despre așezarea lor cuminte ce naște gânduri și sentimente nu tocmai cuminți.

A treia poveste e despre note. E despre notele pe care nu le-am luat niciodată, ci le-am simțit. Scoase mai ales din pian.

N-aș putea să trăiesc fără chestiile astea. Le amestec zilnic și-mi iese exact cum scrie pe cană.

V.

Am ales o soluție de prețuire reciprocă în care vreau să cred: o mână de oameni care donează câțiva euro pe lună, deschis, și mă ajută să continui totul, doar dacă cineva consideră că munca mea merită să fie răsplătită. Fără reclame care ocupă 3/4 din pagină sau advertoriale. Totul ad-free, doar textul și cititorul. Oricine poate citi toate textele; le puteam ascunde pe unele, oferindu-le contracost. Nu procedez așa. Nimeni nu e obligat să mă susțină, o face doar dacă simte asta. Nu e formă de monetizare, e act de normalitate. Reprezintă o modalitate a voastră de a-mi arăta că putem face lucruri împreună.

❤ Devino Susținător Vasi Rădulescu

SHARE
Citesc, trăiesc, iubesc, dezîmbolnăvesc. Și-ntre ele scriu.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here